На 3 Декември 2017-та година, интернет пространството бе взривено от групата на народа „Фантазия“, която предколедно подари на своите фенове песента „OFF:OFF“.

Песента стартира ударно и за по-малко от месец регистрира над милион и половина гледания в най-голямата музикална платформа в света „Youtube“. Песента стигна дори отвъд океана, като получи телевизионна премиера в Америка.

В краят на месец Март тази година песента мистериозно изчезна от интернет, а от фирмата продуцент на проекта запазиха мълчание.

Преди минути обаче „Fantasy Group Media“ тържествено обявиха завръщането на „OFF:OFF“, като и поднесоха извинение на феновете за отсъствието на песента.

Нашият екип се свърза с ръководството на FGM и собственикът на лейбъла – Силвестър Матеев – Силвър, за да получим обяснение за случващото се.

И този път г-н Матеев не изневери на стилът си и обясни следното:

„Песента „OFF:OFF“ е албански кавър. Временно я „скрихме“, тъй като документите, с които уреждахме правата си се забавиха от албанска страна. Искам да подчертая, че нашите албански колеги не са искали това от нас. FGM е за честните отношения. Авторските права са изключително важни, спортсменството в бизнеса – също. Време е „големите продуценти“ да осъзнаят това и да започнат да работят честно спрямо композитори, аранжори и текстописци. Време е всеки да започне да получава заслуженото си. Защото в България „продуцентите“ буквално се гаврят с онези, които стоят зад даден проект. Поради тази причина аз и моят екип решихме, че е редно за момент „OFF:OFF“ да „изчезне“, докато колегите ни от Албания станат готови с нужната документация. Ние сме за честната игра.“ – заяви категорично Силвър.
„OFF:OFF“ можете да слушате тук: