На ръка разстояние от невероятно красиви гледки към Рила, Средна гора и Витоша ви очаква резиденция за възрастни хора “Свети Георги”. Намира се едва на 15-20 минути с кола от София, разположена в китното село Вакарел, община Ихтиман. Тук цари пълноценна среда за живот, в която близките ви ще получат всичко необходимо – от персонално наблюдение и грижи до достъп до опитен екип от медицински лица и разнообразие от развлекателни дейности за тяхно максимално удобство.Качествен и полезен хранителен режим, зала за спорт, забавления с настолни игри, кино вечери, представления, лекции, библиотека са само малка част от предимствата на резиденцията, която е новопостроена по Европейски стандарт и с всички необходими условия, за да се чувстваш наистина като у дома. Благоприятен е и факта, че всички стаи са с южно изложение

Индивидуалният подход към всеки резидент на голямото семейство е не просто задължение, а призвание за екипа. “Знаем, че всеки има собствени нужди, предпочитания и начин на живот, спрямо които екипа ни полага необходимата индивидуална грижа. Предлагаме всекидневно раздвижване – едно от важните неща за водене на здравословен начин на живот. Благодарение на нашият екип от рехабилитатори, ние се стремим вашите близки да бъдат в чудесно физическо здраве. Важно е да отбележим, че при нас лекарски и медицински услуги са на разположение денонощно. Здравето на резидентите е най-важно, затова имаме екип, който е на разположение във всеки един момент на денонощието”, обобщават от управата на резиденция “Свети Георги”.

Залата за спорт е оборудвана с уреди, където всеки гост на дома може да спортува и да се раздвижва с помощта на опитни рехабилитатори. Също така се предлага качествен и полезен хранителен режим, който е индивидуално съобразено меню, спрямо здравословното състояние на резидента, сервира се четири пъти на ден.

Болногледачите в дома са на разположение на всеки резидент, при всяко едно негово затруднение, за да може да се концентрира над забавните и хубави моменти в резиденцията. На разположение е и видео наблюдение, което предоставя сигурна среда за живеещите в дома.

“Резиденция “Свети Георги” се стреми да създаде атмосфера на спокоен и удобен живот, в който неизменна част е подкрепящата социална среда, новите приятелства, добрата храна и невероятната природа. Ние искаме да помогнем вашите близки да се чувстват пълни с живот”, заключават от дома.