Преди близо месец група „Фантазия“ представиха на своите фенове парчето „Милиони Евро“, което е в колаборация с голямата македонска звезда Джамбо Агушев.

До момента то се радва на широк интерес от страна на феновете, а липсинг видеа заливат Тик-Ток платформата, като фенове регистрират рекордни гледания на интерпретациите си.

Близо година по-рано музикалните любимци от същата група, заедно с изпълнителката „Ева-Марти“, отведоха феновете си в „Казабланка“, с едноименното си парче, което пък от своя страна се нареди в топ листите на любими песни за „Лято 2019“.

По-наблюдателните от феновете веднага ще се сетят, че съпоставката, която правим с тези две коренно различни песни не е случайна. Всеизвестна тайна е, че група „Фантазия“ е най-голямата гордост на Силвестър Матеев-Силвър, който доста успешно вече години наред, освен, като музикант, успява да наложи себе си и като продуцент.

Тук обаче идват и въпросите „Какво се случи със Силвър?“ и защо от мега хита „Да или не“, който в последствие направи и рапъра Криско, той не се появява във видеоклиповете на собствената си банда.

“Превърна ли се Силвър в милионер?”, “Изчерпа ли вече образът си?”, или е решил да бъде само продуцент, са въпросите, които всеки един фен задава за себе си от доста време насам.

В същото време не остана незабелязан факта, че наскоро в Instagram, Маниака сподели кадър от снимачна площадка заедно с Dj Oskar. Припомняме Ви, че двамата вече имат съвместен проект, който се казва “Var Mu”.

 

 

Дни преди Великден пък в официалната страница на Силвър във фейсбук се появи анкета, която имаше за цел да провери готови ли са феновете за дует с Наси, който по всяка вероятност ще бъде втора версия на мега хита “100%”.

Колко от вас за готови за “100% 2” в дует с NASI??

Posted by Silvestar Mateev / Silver on Friday, April 17, 2020

Дали пък дългото отсъствие на Силвър няма да се окаже затишие пред буря – предстои да разберем.