На 15 януари се проведе първият маскен бал организиран от „Фентъзи Груп Медия“ в столичният хотел „Маринела“.

Водещ на събитието бе най-познатия глас в българският телевизонен и радио ефир – Илия Георгиев, а негова ко-водеща беше Йоана Иванова, момичето с ангелският глас. Организатори на събитието бяха Поли Костова, Георги Янков и Силвестър Матеев съвместно с „Фентъзи Груп Медия“.

Организаторите на събитието в лицето на FGM се бяха погрижили със специална концертна програма, която включваше новите попълнения на лейбъла – Филип, Тони G, Бети, Селим, Аркан, Давид, Радослава и познати лица от каталога, като Силвър, Румен Борилов, Наси, Мънки, Ева-Марти, заедно с група „Фантазия“.

 

 

Специални гост-изпълнители на събитието бяха Софи Маринова, Юлия Бикова и Борил Илиев. А, изненадата на вечерта беше кралят на тромпета Джамбо Агушев, който дойде специално за събитието от западната ни съседка Северна Македония.

 

 

 

 

На събитието присъстваха над 350 човека. Сред тях се откроява лица от родния шоу бизнес, като Денис Теофиков, Емрах, Лоренцо, Борислав Соколов – Мис Бони и други.

За първи път събитие организарано от „Фентъзи Груп Медия“ бе излъчвано абсолютно на живо от канала на лейбъла в „Youtube“: