Днешното интервю е с една млада надежда на музикалният лейбъл „Fantasy Group Media“, който през последните години, откри много от знаковите изпълнители към днешна дата. Филип е новото попълнение в каталогът им, а какво сподели той – прочетете сами.

https://www.instagram.com/p/B9xFQF5FpN0/?utm_medium=copy_link


Филип, здравей, първо искам да те поздравя за успешният дебют. Кажи ми, очакваше ли такъв топъл прием от меломаните?

Ако отговоря с “да”, би прозвучало прекалено егоистично от моя страна!
Песента се хареса на много хора, за което, разбира се, много им благодаря!

Всъщност, за никого не е тайна, че ти си от семейство на музиканти и твоят баща е уважаваният изпълнител Давид. Какво мисли той за твоят старт и той ли ти предложи лейбъла „Fantasy Group Media“?

Баща ми се радва изключително много! Подкрепя ме, съветва ме когато е нужно, като всеки добър баща разбирасе, но все пак остави избора за музикална компания на мен!

Нека се върнем отново на дебютният ти сингъл със заглавие „Позволи ми“. Разкажи ми малко повече за направата му.

Когато си в компанията на млади и талантливи хора,нещата просто се случват! Участие в парчето взе Митко Василев,а аранжимента е дело на Силвестър Матеев! Текста измислихме аз,Калоян Коцев и Асен Борисов. За страхотното видео се погрижиха Райко Райков и Силвестър Матеев! Доста хора взеха участие и помогнаха по някакъв начин за което много благодаря на всички!


Можем ли да очакваме дуетен проект между теб и твоят баща Давид?

Защо не?! Това е страхотна идея!


Кажи ми, кога се роди в теб любовта към музиката?

В интерес на истината обичам това изкуство от както се помня! Просто светът няма да е същия без музиката,за мен тя е всичко!

Ако не беше станал изпълнителител, какъв щеше да бъде Филип днес?

Със сигурност нещо свързано с музика!


На кои изпълнители от поп-фолка се възхищаваш? С кого би направил колаборация?

Единствено се възхищавам на Тони Стораро като изпълнител! Бих направил колаборация с изпълнители като Галена, Диона, Преслава, Цветелина Янева и др.


Каква за теб бе 2020-та година? Какво ти даде и какво ти взе?

2020 беше тежка година,която промени доста хора! Показа на всички колко важен и безценен е живота! Наистина пандемията и този начин на живот като цяло ни промени! Доста хора станаха по-смирени, по-внимателни и по-добри! Годината взе много,но остави урок след себе си!

Какъв е твоят девиз?

Имай вяра и бъди различен!

https://www.instagram.com/p/CN_IJshl1kl/?utm_medium=copy_link

Ако можеше да промениш нещо, какво би било то?

Щях да огранича използването на смартфоните, за да можем да бъдем малко по-сериозни един към друг! Живеем в зомби апокалипсис буквално!!!

Подготвяш ли нов музикален проект?

Работим по още няколко парчета,мога само да кажа на всички слушатели и фенове – Очаквайте уникална продукция от мен и FGM RECORDS!

Без кои три неща не може Филип?

Семейството, добрите приятели и музиката разбира се!

Благодаря ти за страхотното интервю. Пожелавам ти много успехи и с интерес ще следя развитието ти. Какво си пожелаваш ти и какво ще пожелаеш на нашите читатели?

Аз също благодаря за вниманието и за хубавите въпроси! Благодаря и за хубавите пожелания на целият екип и всички слушатели! Бъдете много здрави,усмихвайте се по-често и слушайте хубава музика!