Фолкпевицата Емануела и риалити звездата от сериала „София Ден и нощ“ Калина Кузманова са новите главни действащи лица в рекламата на Мастика „Пещера“. Видеото вече се върти в ефира на националните телевизии.

Двете красавици влизат в ролята на черната и руса изкусителки, които разконцентрират вниманието на група приятели на плажа. Рекламата бе заснета в началото на юни по българското Черноморие като по-провокативната роля има фолкпевицата. Тя показва перфектни форми като влезе в ролята на „гола деветка“, а сценичната ѝ партньорка изкушава и разсейва играта на карти на група приятели с леденостудена диня. В крайна сметка в „сезона на дините“ никой не остава „валат“. По мнение на екипа Емануела и Калина са влезли много бързо в професионалните си роли.

Емануела е поредната звезда включена в комуникацията на Мастика „Пещера“. През годините в тази роля е влизала Галена, Емилия и Андреа. В главната мъжката роля пък са се превъплъщавали Мариан Вълев- Куката, Калин Врачански. В рекламите на анасоновата напитка са били и цял куп популярни модели, плеймейтки, риалити звезди и актриси.

И в настоящата си рекламна кампания Мастика „Пещера“ залага на лятното настроение и представя малките удоволствия в живота за обикновения човек. Акцентът е доброто преживяване сред приятели, непринудените взаимоотношения и ситуации, които всеки е преживявал. Стилистиката на рекламата продължава лятната концепция на марката, наблягаща на горещия сезон, страстите на кристали и веселото настроение. Емблематичните бански на дини, запазена марка за рекламите на мастиката, и тук присъстват.

(в материала има продуктово позициониране)