На 15 януари в хотел “Маринела” ще се проведе “Първи Ромски Маскен Бал”.

Фондация “Ромските жени”, Георги Янков, с медийната подкрепа на музикалният лейбъл “Fantasy Group Media” и “Green-news.bg” организират бал с маски в хотел “Маринела” – град София.

Събитието ще се състои на 15 януари в новата 2020 година. На балът с маски ще присъстват известни имена от българските музикални среди, но и не само. Лица от хайлайфа ще бъдат съпровод на събитието.

Организаторите на партито съобщават в следващите седмици ще разкриват част от изпълнителите, които ще присъстват на партито, а най-големите изненади ще останат такива до самият ден на ивента.

Повече подробности вижте тук:

View this post on Instagram

Фондация “Ромските жени”, Георги Янков, с медийната подкрепа на “Fantasy Group Media”, “Green-news.bg” и приятели, имат удоволствието да ви поканят на първият ромски МАСКЕН БАЛ 🎭 🗓 Датата е 15 януари 2020г., мястото хотел “Маринела” / зала София /, а часът – 19:00ч. 📞 За резервации: +359 896 74 76 41 ❗️ Забележка: Бъдете нащрек и следете събитието в интернет, за да видите всички онези малки и големи музикални изненади, които сме подготвили за вас 🎵 👗 Дрескод: #ЧЕРНО, а за маските ще се погрижим ние! #the #first #gipsy #mask #ball #dress #code #black #january15 #next #year2020 #marinela

A post shared by 𝓕𝓪𝓷𝓽𝓪𝓼𝔂 𝓖𝓻𝓸𝓾𝓹 𝓜𝓮𝓭𝓲𝓪 (@fantasygroup_media) on