По случай 30-ия тия си рожден ден бижутерски магазини „Фортуна“ в София и Пловдив обявяват 20% отстъпка до края на 2021 година

По случай 30-ия си рожден ден бижутерски магазини „Фортуна“ в София и Пловдив обявяват  20% отстъпка до края на 2021 година

Красивите и стойностни бижута винаги правят впечатление. Ювелирните творения на бижутерски магазини „Фортуна“ са от скъпоценни камъни като брилянти, сапфири, рубини, изумруди или от полускъпоценните топаз, цитрин, аметист и други, които грабват окото на познавача с редките си големини и форми.

Цветните камъни са сила и страст за „Фортуна“. В съчетание с интересен дизайн, 18 карата злато или платина, перфектна изработка, прецизен монтаж и различен шлайф, се превръщат в мечтани украшения – пръстени, брошки, обеци,  колиета…

Впечатляващи са жълтите, бели и черни диаманти с рядка форма и големина в комбинация с платина и злато, а обсипаните с камъни пеперуди сякаш са кацнали само за миг и всеки момент ще отлетят.

Цветята тип Фаберже, направени изцяло от естествени камъни очароват с изящната си ръчна изработка.

А непреходната красота на камеята, вдъхновява бижутерите да предложат разнообразие от ръчно гравирани модели от сардоникс, слонова кост и корал. Дамските предложения включват обеци, пръстени и медальони, а мъжките – игли за вратовръзка, копчета за ръкавели и пръстени.

Може да изберете украшение от уникалната колекция с бели перли Акоя, перли Таити и редките жълти и цвят праскова перли, които привличат с големина и разнообразие.

В магазините на „Фортуна“ може да поръчате годежен пръстен, сватбена халка и бижу по каталог, списание или модел, който е единствено във вашето въображение. Новите технологии позволяват да бъде прецизно изпълнен, с помощта на  дву- и триизмерно  моделиране с компютър и лазерна апаратура. Разбира се, при някои уникални бижута, както и преди два века, операциите се извършват ръчно.

Модел: Ваня Ламбева

Aдрес: Бул.Витоша 59, Тел.: 0889 006 068