Хиляди напълниха Арена Армеец за „Големият взрив“ 2

0
1241
Над 40 души се качиха на сцената на „Големият взрив“ 2019 и  разказаха своите истории

Събитието беше открито от българската  народна певица и  музикант-перкусионист -Елица Тодорова .

На форума Големия взрив 2019,  Наталия Кобилкина разкри как да получаваме всичко, което поискаме!

Лазар Радков разкри как от една капачка се стига  до  „Голям взрив“ – „Капачки за бъдеще“е национална кауза.

Мартин Попов впечатли публиката с откровението си, като си призна, че 15 години преди да се посвети на бизнеса, животът му е бил в плен на хероина.

Единственият представител на Тони Робинс за България – Моузес Джоел Налока, “дирижираше” с лекота поведението на публиката.

Неговите правила за успех са: Раздайте се на макс; Бъдете гъвкави, с отворено сърце; Отдайте се на себе си – животът ни е дар от Бога, а какво правим с него е нашият дар към Господ.

“За да се радвате на успех в бизнеса, са ви необходими: стратегия, история и отношение. Не се притеснявайте да говорите на себе си – това може да е най-хубавото нещо, което ще чуете през деня. Вземайте решения, когато сте във върхово настроение, тогава ще е по-ефикасно”, сподели Моузес.

Моузес Налока представи на сцената собственика на Университета за личностно развитие и предприемачество Пламен Попов. “Ако в мазето си имате 10 кг злато, но нямате ключ за там, колко богат сте всъщност?” започна своята изповед г-н Попов, след което се предаде под обстрела на въпроси на Моузес:

Моузес: Има ли смисъл да отидете на семинар, да се приберете вкъщи, където всичко е същото каквото сте го оставили?

Пламен Попов: През 2015 г започнахме нашия бизнес с бюджет от 500 лв. Официалната цена на компанията в момента е 1 000 000 лв. Постоянно чувам, че за да успееш в България, трябва да имаш или много пари, или много връзки, а според мен трябва яко копане всеки ден!

Събитието на вечерта беше промоцията, която Пламен Попов обяви за програмата на Университета за личностно развитие и предприемачество, на 20% от реалната цена. Обявените 30 бройки бяха заети за кратката почивка от 10 минути.

Инфлуенсърският панел  на сцената на „Големият взрив“ 2, беше модериран от Ива Екимова. В него взеха участие  най-популярните и успешни унфлуенсъри –Алекс и Дани Петканови, както и Ясен Савов – един от българите с най-много последователи в Инстаграм, заедно с неговата половинка Мария Георгиева – Савова, е главен редактор на българското издание на ELLE – най-голямото модно списание в света.

Първата вечер завърши с концерт на Маги Джанаварова и 100 Кила.

Вторият ден започна с уникалните танцьори от „ Secret Garden Show”и  продължи да вдъхновява аудиторията.

Първи на сцената на „Големият взрив“ се качи Владо Караджов, който изуми публиката с неговата лична история.

Боян Москов собственик на дигитална агенция Interactive Orb. Заедно с екипа му са работили и работят със стотици онлайн магазини, фитнес инструктури и коучове по личностно развитие от България и чужбина, управляват над 1 000 000 рекламен бюджет, разкри „Как да накараш хората да ти вярват, харесват и купуват от теб“.

Книгите на Ясар Маркос и Ася Иванова бяха представени за пръв път на „Големият взрив“2.

Ася обясни колко лесно е в живота да се постигнат и привлекат чудеса, присъствието на любов, привличането на мечтаната работа и хармоничните взаимоотношения, и че е възможно осъществяването на мечтите. Ясар Маркос е предприемач от световна класа и един от водещите лектори в България в областта на личностното развитие. Маркос е медик по образование. След като работи като доктор в Израел, той напусна високоплатената си работа и се посвещава на мисията да помогне на всеки, който иска да открие предприемача в себе си.

Юлия Старк разкри един специален инструмент за успешен бизнес, на който тя самата набляга особено силно в обученията си в Европа и Бали. Силата на това да осъзнаваш своята реалност и реалността, която искаш да създадеш, ти дава яснотата как можеш да го постигнеш.

Човекът, който буквално изуми всички в залата със своя неуморим дух и жажда за живот беше Михаил Христов –  български лекоатлет, параолимпиец, трикратен световен шампион на скок дължина за хора с увреждания.

Той е доказателство за това , че няма невъзможни неща!

Втората вечер събитието беше закрито от Стивън Ачикор  и Дара Екимова.

Водещ на „Големият взрив“2019 беше невероятният Павел Владимиров.

„Мисията на „Големият взрив“ 2019 е да даде увереност на младите хора в България да действат. Чрез личния опит на всеки един успял лектор участващ в събитието, да се мотивират и да  изберат да се развиват в родната си страна. Защото пътят към спасяването на България минава през развитието на нашите деца“, споделя  организаторът на „Големият взрив“ 2019 Пламен П.Попов.