В предсватбена треска е Цеци Красимирова. Остават пет дни до сватбата й с американския милионер Майкъл Струмейтис и Цеци Не спи от вълнение дали всичко е изпипано до най-малката подробност, научи HotArena.

Дори местните вестници в Каталуния вече определиха събитието като едно от най-бляскавите, които ще се случат в Барселона тази година. Цеци има армия от сватбени агентки, с които всеки ден репетира сценария за тържеството. Важно е не само кога ще се появят младоженците сред гостите, но и редът на известните изпълнители, които ще пеят. На тържеството е поканена и звезда – световна знаменитост, но името се пази в тайна. В Барселона са вече майката и сестрата на булката, пише „България Днес“.

Близки приятелки на Цеци издават, че тя е нервна, напрегната и много развълнувана от сватбата. За тържеството освен всички глезотии са направени и фланелки с ликовете на младоженците. Шаферка на сватбата ще е дъщерята на Цеци – Джудит, която потвърди слуховете, че е гадже на един от най-добрите приятели на майка си – моделът Мариан Кюрпанов. Джудит публикува снимка, на която страстно целува манекена.