Звездната гледачка,която наскоро разбрахме,че е и частен детектив въобще не си поплюва.
Въпреки хилядите неща с които се занимава блондинката сподели,че заминава за Африка в началото на април. Изненадващо е какво ще прави там,както повечето си мислят няма да отиде на почивка, а ще отиде на двумесечно обучение за гледане на бъдещето не на какво да е – а на кости.

Във вип обществото се говори,че известни фолк изпълнителки са навили красавицата да отиде в Африка и да се научи да гледа на кости,за да им предсказва още по-добре бъдещето и какво ги очаква. Разтревожени от бъдещите си кариери,заради КОВИД ситуацията, а и за своите богати спонсори, които редовно им плащат клиповете, пластичните операции и не само те се молили от известно време на Атанасова да отиде на това обучение, като дори голяма част от тях вече платили предварително консултациите си със скандалната гледачка.

След двумесечната си екскурзия в Обединените Арабски емирства, където Зара гледа на карти на най-известната султанка и на редици хубави жени с богати мъже, след завръщането и в родината, златотърсачките „нападнали“ Зара Атанасова и редовно я посещавали,за да им гледа на карти и да им прави нумерология . Очевидно работата на „леките“ жени съвсем намаляла и те били склонни да плащат всеки ден за консултации,като редовно правили и нейните ритуали за пари и късмет.
Наскоро Зара сподели,че работи и като частен детектив,като преследва любовниците на известни мултимилионери ,които я наемат и предава записи с улики на хората , които я наемат.
За никого не е тайна,че фолк изпълнителките Андреа и Анелия се консултират със звездната пророчица, а дали Зара е причината Андреа да хване известният Кубрат Пулев в изневяра- остава само да гадаем.