Черепи и злато в клуба за милиардери на Гаел Бонел Санчес

0
1220

Дизайнерите на „Ню Бояна Студиос“ му помогнали за декорите

Френският продуцент с испански корени Гаел Бонел Санчес (Gael Bonnel Sanchez) отвори своя клуб за милиардери в столицата навръх Антоновден. Бизнесменът, който е избрал да живее и работи в България, определено успя да привлече погледите с дизайна на своето заведение, което носи името „The Miliarder Club”. То не избрано случайно, тъй като идеята му е да бъде само за хора, които искат да изберат уюта и лукса в полите на Витоша.

Черепи в злато украсявят стените, огромни LED екрани ни пренасят в саваната на Африка, а за усещането на спокойствие допринася и огромно африканското дърво баобаб, позиционирано в средата на клуба и играещо ролята на маси за гостите. Наргилетата в стъкленици във формата на калашници също подсилват атмосферта.

„Използвах цялото си въображение, за да създам дизайнът на клуба, за чиято изработка ми помогнаха много дизайнерите на декори на едно от най-големите световни филмови студия “Ню Бояна Филм“. “The Milliarder Club” с капацитет 80 души, а достъпът до него е с членски карти. Разбира се, всеки може да направи своята резервация и да посети клуба, съобразявайки се с неговите правила за достъп. Като един истински джентълмен, Гаел Бонел Санчес (Gael Bonnel Sanchez) прави подарък за всички дами, като им дава възможност за безплатни питиета на бара.