Кралят на сръбската музика и Кралицата на баладите на една сцена

Кралицата на баладите Софи Маринова се включва в прощалното шоу, което символът на сръбската музика ще изнесе на 21 декември в София. Изпълнителката на „Стари рани“ ще излезе в „Арена Армеец“ непосредствено преди легендата на Балканите. Изборът е направен лично от Шабан Шаулич, който не веднъж е споделял, че певицата е една от любимите му български изпълнители. „Щастлив съм да ви призная, че ще се съберем със Софи Маринова на една сцена, за да подарим на българската публика едно наистина запомнящо се шоу“ – сподели звездата.

Фолк певицата не крие радостта си от поканата на Кралят на сръбската музика и вече е в трескава подготовка за голямото събитие. Специално за концерта на Шабан ромският славей подготвя изненадваща програма с най-големите си хитове, които със сигурност ще вдигнат публиката на крака.

Софи Маринова е една от малкото родни певици, която се отличава с вокален диапазон, обхващащ 4 октави. Печелила е редица музикални награди и конкурси. Едва в 10-и клас сбъдва мечтата си и започва да се занимава професионално с музика. С оркестъра си пеела по сватби и кръщенета, а в репертоара си имала парчета на едни от най-популярните сръбски изпълнители, като безспорно неин фаворит и бил Шабан Шаулич. Години по-късно записва и първите си хитове „Стари рани”, „Слънчице мое”, „Плачещо сърце” и „Единствен мой”, които я изстрелват на върха и я превръщат в една от най-търсените певици.

Несъмнено участието и ще направи преживяването на 21 декември незабравимо, а концертът ще остане в историята с това, че събира на една сцена две от най-големите звезди на Балканите. Прощалният концерт на Шабан Шаулич, на който звездата ще изпълни най-големите си хитове от началото на кариерата си до днес, ще е на 21 декември в зала „Арена Армеец“. Начало 20:00 часа. Билети търсете в мрежата на Ticketportal. Цена на билетите: от 20 до 40 лева.