Шампионът Кубрат Пулев откри новия си авторски ресторант в сърцето на София, който обещава да стане любимо гурме място, както за кулинарните ценители, така и за семейни посещения. Не случайно носи името My House (Моят дом).

Интериорът умело съчетава последните тенденции в клубния интериор и силни акценти от къщния уют. Първите гости на модерния ресторант останаха възхитени от покритата тераса, чиято комфортна аранжировка сякаш пожелава „Приятен апетит”.
Кубрат Пулев сподели: „Избрахме името на ресторанта „My House”, с идеята то да подсказва на нашите клиенти, че тук ще се чувстват като у дома си, ще се насладят на здравословни и вкусни ястия в приятна и релаксираща атмосфера. Това няма да е поредният ресторант в София, а едно уютно място за среща с приятели, за релакс и положителни емоции.

Освен с шикозния дизайн, My House прави висш пилотаж и в своята кухня. Сред специалните менюта с аромат на средиземноморие и морски дарове, посетителите ще открояват вкуса на нетипичната за нашите ширини фюжън кухня.
Рецептите на апетитните фюжън ястия бяха запазени в тайни, но разбрахме, че в момента фюжън (fusion) e името на най-горещата мода в храненето. В буквален превод думата означава преливане, а в кулинарен смисъл обединява ястия, които съчетават вкусове на различни национални кухни. Фюжън се възприема за пресечната точка на гастрономическите канони на Запада с източната екзотика.

Атракция на вечерта стана леденият бар с логото на ресторанта, който събираше гостите през цялата вечер. Гордият собственик сподели, че иска гостите на новия ресторант да се чувстват като у дома си, наслаждавайки се на изключително здравословни блюда и релакс обстановка и че това няма да е поредния ресторант, а едно различно гурме място в столицата.

С боксови ръкавици, Кобрата събра всички погледи като приготви галактически сладолед с течен азот при температура 200 градуса по Целзий.
Шампионът бе уважен от своя брат Тервел Пулев, много приятели и личности от българския елит като Любен Дилов-син, Христо Сираков, Есил Дюран, Вероника Стефанова, Маги Вълчанова, Ивана Скендерова, Поля Кинова.
Ресторант „My House” се намира в кв. „Лозенец“ на улица „Ралица“ №2. За най-малките си посетители заведението предлага детски кът с аниматори, където те могат да играят на воля, докато родителите им да се наслаждават на приятната атмосфера в ресторанта.

Източник: Хайлайф