Явор Янакиев, по-известен като 100 Кила, направи премиера на нов изключителен сингъл.

Факт е парчето „Бъдеще“, което направи своята официална премиера в YouTube канала на звездата и бързо набра скорост. То е фючъринг с Албена Вескова – изключителна певица, солистка на Национален Фолклорен Ансамбъл „БЪЛГАРЕ“. Преди това е била солистка на „Мистерията на българските гласове“. В репертоара на изпълнителката са включени както богат асортимент от фолклорни песни и хороводни китки, подходящи за всякакви събития, така и изпълнения представляващи съчетание на електронна и хаус музика с българския фолклор.

Песента „Бъдеще“ успя да предизвика вълна от коментари, като повечето от тях гласят, че парчето ще се превърне в тотален хит и бързо ще се наложи.

Килата споделя, че инспирация и заряд да създаде тази песен, получил от най-магичният „Фестивал на фолклорната носия“ в Жеравна. Рап звездата не пропусна да благодари на певицата, включваща се в проекта и на всички работили по него.

„Фенове и приятели, Благодаря и на Вас за неуморната подкрепа! Да изпитаме романтиката от една изминала епоха и да съхраним в сърцата си незабравими спомени. Да запазим националния си дух и традиция. Нека всеки от нас стане пазител на тази традиция.“ – написа 100 Кила в социалните мрежи.