Лято е, кожата има нужда от подхранване и защита. Все пак, нека не забравяме че живеем във времена на пандемия и е важно да използваме качествени дезинфектанти, каквито са и тези на Biofresh.

Сега ще Ви представим 13 продукта от Biofresh, които е препоръчително да имате в куфара си, без значение къде ще бъде вашата почивка.

100бр. саше дезинфекциращ гел „Biofresh Protect“ 3ml.

За лесна и достъпна защита – по всяко време и навсякъде ви предлагаме 100 бр. сашета дезинфекциращ гел за ръце „Biofresh Protect“  В компактна опаковка от 3 м. с удобен и практичен начин на отваряне.

Дезинфекциращ гел за интензивно почистване на ръце има следните действия:

 • предпазващо;
 • почистващо;
 • освежаващо;
 • не се нуждае от измиване;
 • бактерицидно;
 • фунгицидно;
 • вирусоцидно;

Идеален за ефективна дезинфекция и поддържане на лична хигиена. Може да бъде използван навсякъде и по всяко време, дори когато нямате възможност да почистите ръцете си с вода и сапун. Не изсушава допълнително кожата и не остава след себе си силен аромат на етанол.

Дезинфекциращият гел за ръце „Biofresh Protect“ дължи силно защитното си действието на своя състав:

 • Сребърна вода– сребърната вода спира растежа на над  650 вида бактерии, вируси и всякакви гъбички, благодарение на свойството си да ограничава достъпа на кислород до клетките  на едноклетъчните микроорганизми. Бактериите не развиват резистентност към сребърната вода. Тя е чудесно антисептично и противовъзпалително средство и балансира  ph-то на кожата;
 • 74% Етанол – притежава дезинфекциращо действие;

Антибактериални мокри кърпички за почистване на ръце и повърхности „Biofresh Protect“

Хегиенна дезинфекция на ръце с бактерицидно действие.
Продуктът е подходящ и за почистване и дезинфекция на различни повърхности и притежава бактерицидно, фунгицидно (вкл.дрождецидно) и ограничено вирусоцидно действие.

Области на приложение:

 • хигиенна дезинфекция на ръце;
 • почистване и дезинфекция на различни повърхности.

Съставки (INCI): AQUA, BENZALKONIUM CHLORIDE, SILVER, ROSA DAMASCENA FLOWER WATER.

Балсам за устни стик „Yoghurt of Bulgaria“

Осигурява бързо облекчение и регенериране на кожата на сухите и напукани устни. Помага за предотвратяването на бъдещо раздразнение и напукване на устните.

ГЛИЦЕРИНОВ САПУН „МОРСКИ БРЯГ“ КРЪГ

Красотата на морското дъно и ароматът на свежото утро край морския бряг, този ръчно изработен глицеринов сапун ни донася несравними усещания.

Нежно докосване, напмнящо морски бриз през топъл августки ден.

ДНЕВЕН КРЕМ С UV ЗАЩИТА SPF20 „DIAMOND ROSE“

Ефирната емулсия осигурява грижа, комфорт и експертна защита на кожата на лицето през деня. Отличен съюзник в борбата с фотостареенето, подобрява кожната резистентност към UV радиацията и другите стресови фактори на околната среда.

Крем за крака „Lavender“

Омекотява, подхранва и овлажнява сухата и загрубяла кожа на стъпалата.

МИЦЕЛАРЕН ГЕЛ ЗА ИЗМИВАНЕ НА ЛИЦЕ „DIAMOND ROSE“

Щадяща формула за ежедневно почистване на лицето. Ефективно отстранява повърхностни замърсявания и грим. Особено подходящ за суха или чувствителна кожа.

МИЦЕЛАРНА ВОДА „OLIVE OIL OF GREECE“

Иновативна мицеларна вода за чиста, свежа и дишаща кожа. Съчетава почистващата сила на природния екстракт от сапунена ядка със способността на мицелите да улавят нечистотиите. Ефективно отстранява грим, излишен себум и замърсявания.

Мокри кърпички за почистване на грим „Rose of Bulgaria“

Мокри кърпички напоени с розова вода.

Обем: 15 бр/ пакет

Освежаващ спрей за тяло SENSUAL BREEZE „KATALEYA SUMMER“

Освежаващият спрей за тяло Sensual Breeze на „Kataleya Summer“ придава усещане за свежест през горещите летни дни и оставя  нежен, деликатен аромат по тялото и дрехите. 

Слънцезащитен крем SPF30 „SUN CARE“

Летният загар е красив спомен за лятото, който кожата ни дълго пази, за да ни напомня за най-приятните моменти под слънцето.

СУХО ОЛИО ЗА ТЯЛО „KATALEYA SUMMER“

Сухото олио за тяло на „Kataleya Summer“ съчетава уникалните качества на 7 натурални масла в състава си. Абсорбира се изключително бързо от кожата и хидратира, без да омазнява прекомерно.

Хидратиращ боди лосион с блестящ ефект „KATALEYA SUMMER“

Лосион за тяло с бляскъви частици, който се абсорбира изключително бързо от кожата и не оставя следи по дрехите.