Напоследък офис столовете с мрежеста облегалка се превърнаха в голям хит на пазара. Те предлагат възможността да се възползвате от максималното възможно удобство на тази иновация, предлагайки ви усещане за лекота при покупката на луксозен продукт, но на добра цена (разгледайте предложенията на Antares-BG.net).

1. По-лесна поддръжка при интензивно ползване

Офис столовете с мрежеста облегалка са много лесни за поддържане. Те не задържат прах и  лоша миризма в себе си, а грижата, която изискват е на практика нулева. Мрежата, която покрива облегалката по цялата ѝ дължина е специално създадена за да не изисква никакви допълнителни грижи.

2. Не задържат влага

Влизаме и излизаме от офиса, тичаме по задачи, връщаме се и пак хукваме на някъде. Лято е, температурите са високи, а ние сме изпотени. Какво по-неприятно от това да седнете изпотени на работното си място, а плътната тапицерия да задържи гърба ви мокър през целия остатък от работния ден?

Облегалките с мрежа позволяват кожата да изсъхне, без да се налага да търпим неприятното усещане с часове. Това е добре и за нашето здраве по различни причини – както се започне от това, че няма да сме предразположени към настинка и се стигне до там, че самите ние ще се чувстваме по-свежи и с високо самочувствие.

3. По-удобни за използване

Офис столовете с мрежеста облегалка са луксозен продукт, който се усеща като такъв на всяко ниво. Удобството е изключително характерна и типична черта на този тип столове, тъй като облегалката се оформя по гърба, подобно на мемори пяна.

Облегалката изцяло заема вашите извивки и ги следва, без да оставя неприятно усещане за стягане, изгърбване или липса на опора в дадена точка по гръбначния стълб.

4. Идеални за през летните месеци

Няма по-добро решение за ползване през летните месеци от офис столовете с удобна мрежеста облегалка. През топлите месеци често температурите стават твърде високи, а в офисите рядко може да се поддържа удобна работна температура.

Причината е, че хората имат различно усещане за топло и студено, което често налага да работим на намален климатик за да не простудим колегите си. Столовете с мрежеста облегалка в този случай са много удобно решение, тъй като ни спестяват неприятното спарване и изпотяване.

5. По-малка амортизация

Офис столовете с ергономична мрежеста облегалка имат огромно предимство по отношение на своята издръжливост. Те са много по-издръжливи на амортизация, за разлика от класическите модели, при които платът се притрива, а кожата се нацепва.