Слънчев бряг стана Оранжев бряг на 13 юли с Aperol Spritz Summer Amphibious Tour 2018

Горещ юлски ден на плажа на Какао Бийч. Петък, 13-ти, в който обаче няма нищо фатално, а точно обратното. Оранжев камион-амфибия се появява откъм морето, като мираж. Всъдеходът доплува до зажаднелите любители на слънцето и спуска прозорците си, за да разкрие, че отвътре е мобилен бар на Aperol Spritz и DJ пулт. Както се пее в „оранжевата” песен: „Боядисах този свят с най-любимия ми цвят: оранжево небето, оранжево морето!”

 

Така България се включи за първи път в европейското турне на Aperol Spritz, коктейлът, който инжектира лятно безвремие у милиони любители на неподражаемата комбинация от сухо пенливо вино, Aperol  и сода. Aperol Spritz не е просто коктейл, той успява спонтанно да събере хората и да запали щастлива искра у всеки. Както символизира и амфибията – Aperol е готов да стигне навсякъде, за да даде старт на освежаващо парти. Над 300 отмарящи на слънчевия бряг се включиха в оранжевата вълна. След Какао Бийч, лятното турне на Aperol Spritz продължава в Румъния и Гърция, закъдето отплава и оранжевата амфибия.

Вече почти сто години тайната рецепта на Аperol радва разбирачите с богатия си комплексен вкус, плод на балансирано смесване на билки като тинтява, ревен и портокал. Aperol Spritz е създаден за летните моменти, а те сякаш са създадени за неговия сладко-горчив вкус. В ръка с тази напитка никой не остава незабелязан, а настроението само може да става по-сладко. Aperol Spritz е сред иконичните коктейли във всяко класно заведение по света, а сега идва и там, където ще зарадва най-много през лятото: на плажа.