На пети май певицата отпразнува своя личен празник

Адел отпразнува своя 32 рожден ден с приказно парти и много положително настроение. Очаквано английската поп певицата получи многобройни пожелания за повода и реши да благодари за тях чрез снимка в Инстаграм.

„Благодаря на всички, че направихте рождения ми ден толкова прекрасен! Надявам се да успявате да останете на себе си в тези луди, луди времена…“ – пише талантливата изпълнителка.

На снимката виждаме, че Адел изглежда меко казано зашеметяващо. Тя позира за снимка с широка усмивка и е облечена в къса прилепнала по тялото черна рокля. Фотото е събрало близо 9 милиона харесвания и хиляди коментари.

„Искам да благодаря на всички хора на първа линия, които се грижат да сме в безопасност, докато рискуват собствените си животи. Вие сте ангели!“ – допълни звездата.

Припомняме Ви, че след развода си със Саймън Конецки, певицата се фокусира върху себе си и не беше активна в социалните мрежи. Именно през последната година с много воля Адел успя да се промени до неузнаваемост, като отслабна с близо 45 килограма.

View this post on Instagram

Melbourne, VIC / Etihad Stadium / Mar 18

A post shared by Adele (@adele) on