Една от най-харесваните двойки в България призна пред Венета Райкова, че след няколко месеца започват да работят за второ дете.

Александра и Даниел Петканови са едни от най-следваните и харесвани българи в социалните мрежи. Двамата се ожениха в телевизионния ефир пред цяла България, а от няколко месеца са и горди родители на малкия Габриел.

В „Папараци“ разказаха как е започнала тяхна любов и дали скандалът, който ги направи известни, е истински или всичко е било инсценирано.

„И хубавото, и лошото се случват за една секунда. Ако нещо е силно, ако нещо е истинско, то може да се случи и за една стотна. Когато се случи онзи скандал, Александра беше последният човек, когото съм искал да виждам. Да, интересувах се от нея. Когато си бил влюбен в някого, не можеш да изтриеш всичко. Това е енергия и тя остава в теб. И ако не беше Милен Цветков, който много ми помогна да преживеят всичко това, не знам…“, сподели откровено Даниел Петканов.

Александра допълни, че и двамата са потъпкали егото си, за да могат да има отново бъдеще заедно. „И аз, и Дани видяхме двете страни на монетата. Видях лъскав живот, пътувах навсякъде по света, всичко се случваше с лекота, но в мислите си аз се връщах при него. Въпреки че Дани не може да ми предложи лъскавия живот, който видях. Осъзнах, че истинската любов е много по-ценна от всичко останало“, призна красавицата.

Младото семейство призна, че до скоро са били с отделни бюджети, пишат от bTV. Но след появата на Габриел са решили, че трябва да обединят авоарите си.