Никой не е застрахован

Коронавирусната инфекция не подмина и скандално известната плеймейтка Анджелина Атанасова. Самата тя съобщи, че е дала положителна проба и помоли всички онези, които са имали контакт с нея да вземат мерки навреме.

Ето какво пише още моделката в профилите си: „След направен pcr тест за Covid-19 съм позитивна. Съобщавам това за всички, които са имали пряк контакт с мен през последната една седмица, за да вземете навреме мерки. Аз ще остана вкъщи, докато резултатите излязат негативни! Пазете се, никой не е застрахован! При мен за сега преминава леко, с обща отпадналост, хрема, зачервено гърло, с липса на вкус и обоняние, без температура и усложнения. Нямам търпение да оздравея и отново да ви радвам с присъствието си!“

Снимки: Инстаграм

Част от медиите бързо преекспонираха ситуацията с Анджелина, като съобщиха, че плеймейтката не вярвала в носенето на маски и социалната дистанция, но тя побърза да отрече заблуждаващата информация.

„Това са пълни глупости! Спазвам всички правила още от началото на първата вълна, дори не излизах от вкъщи. Пазя себе си, както и близките си. Няма гаранция откъде и в кой момент можете да пипнете Ковид.“ – категорична е Анджелина.

Екипът на Green-News.bg пожелава бързо възстановяване!