След появата на видеото, в което Кубрат Пулев целува репортерка след мача си с Богдан Дину в САЩ, мрежата се напълни с предположения, че боксьорът се е разделил с дългогодишната си приятелка – певицата Андреа, но ето какво написа тя преди минути в социалните мрежи.

В деня, в който боксьорът и неговата изненадваща целувка от неделя рано сутринта в Калифорния са в епицентъра на всички световни медии, а медията на известната като „Кралицата на сушито“ – „Вегас Спортс Дейли” публикува официална позиция, с която дава сигнал, че ще проведе „свое разследване”, певицата защити Кобрата в личния си профил във Фейсбук.

Има дни, в които ми се иска да имам вълшебната пръчка на времето, за да избирам епохата в която искам да живея. Последните дни си мисля за миналия век, който роди сексуалната революция, направи Мерилин Монро и Мадона икони на сексапила, и в който целувката беше акт на любов, приятелство и страст, а не „насилствен опит за сексуален тормоз“.
Не исках да говоря по темата, защото за мен тя е по-скоро смешна, отколкото сериозна! Но не харесвам, когато хората злоупотребяват.

В изявление на “Vegas Sport Daily”, разбирам, че Jenny Sushe е станала жертва, и е наранена и шокирана! Как е възможно човек, който сам си качва подобно видео, да твърди колко е наранен от него.

За мен това е една шега и по-скоро комична ситуация!

Иначе колкото до сушито… Всички го обичаме, но когато рибата е прясна, а оризът не е силно преварен.“ – завършва Андреа, като публикацията й е преведена на английски език и е придружена с обща снимка с Кубрат Пулев.

Кобрата обясни защо целуна “кралицата на голото суши”

Интересен коментар под набиращата популярност публикация остави и близката приятелка на Андреа, а именно моделката Николета Лозанова, която пък написа: „Да приемаш нещата твърде сериозно, е сериозна загуба на време“. Перифразирано по моему: „Животът е прекалено кратък, за да ти пука за щяло и нещяло“. Обичам те!“