Известната и сексапилна Плеймейтка твърди, че бившето й гадже посещава скъпи дестинации, но в замяна на любовни ласки.

Анджелина Атанасова стана известна покрай проведения конкурс през 2016 година – „Мис Плеймейт“, но сексапилната моделка добива по-голяма популярност след като преди известно време пусна порно клипчета с вече бившия си приятел Йордан Йорданов, който е бивш футболист и настоящ модел.

Именно чрез скандалните си клипчета, само за няколко часа, двойката се превърна в истинска сензация и успяха да направят така, че всички да говорят за тях. Връзката им пък бе съпровождана от събирания и раздели, които задължително вървяха ръка за ръка със скандали.

Съвсем наскоро скандалната двойка заснеха и фотосесия, а ето и ексклузивен кадър от нея, който Анджелина бе публикувала в Инстаграм.

И ето, че за пореден път те отново успяха да пробият в общественото полезрение, като Анджелина качи снимка на бившия си, на която той позира в Сингапур и написа: „Майка ти и баща ти знаят ли за колко пари си даваш задника от дестинацията на снимката?“

Чрез въпросната публикация, нежната половинка разкрива подробности за интимния живот на Йордан. По един или друг начин, разгневената Анджелина потвърждава слуховете, че моделът Йордан Йорданов практикува най-древната професия и се пуска на мъже срещу заплащане.

„А знаят ли жените как живя на мой гръб толкова време и как те извадих от общежитието, ти си нищо комплексирано п*далче?!“ – допълва моделката.

Този път скандала им провокира редица коментари, които плеймейтката си качи в профила си в Instagram, а повечето й последователи я подкрепят и заявяват, че са били убедени в това, че Йордан е продавал тялото си.