Диетоложката на звездите от ливански произход издава първата си книга

Красивата диетоложка Енджи Касабие съвсем скоро ще издаде своята дебютна книга, която носи заглавието „Не на диетите!“.

Новината дойде от личния ПР на Енджи, а именно популярният лайфстайл експерт Атанас Лазаров, който ексклузивно сподели пред Green-News.bg, че книгата ще се появи на пазара в началото на месец март.

В момента тече и трескава подготовка по представянето на книгата, като такова ще има не само в България, а и в Ню Йорк, Бейрут, Москва и Лондон.

„Стремя се моите пациенти да разберат, че хармонията е най-важна. Фокусът в живота не бива да е само върху храната или само върху външния вид. Трябва заедно, благодарение на правилния режим, да открием баланса, който ще доведе до здравословно хранене и добро самочувствие.“ – споделя д-р Касабие.

View this post on Instagram

Добро утро на всички ! Изключително съм горд и развълнуван от предстоящия 10 годишен труд на @angiekassabie и нейната първа книга ! Повярвайте ми не беше лесно, но сега когато вече всичко е факт съм повече от щастлив ! Не мога да повярвам … очаквайте представяне на книгата не само в България,Бейрут,Москва и Лондон ! ✍🏻💎✔️✍🏻Очаквайте порцията здраве поднесена в една книга ✔️✔️✔️🙏🏿⚔️💎👍🇧🇬🙏🏿Благодаря на издателката Жаклин Вагенщайн и целия екип на Colibri за търпението и дозата внимание към всички нас !!! Новата книга на Енджи Касабие носи заглавието : “Не на диетите!” 📚📚📚🔜🔜🔜🔜🔜🔜🔜🔜🔜🔜🔜🔜🔜🔜🔜🔜🔜🔜🔜🔜🔜🔜🔜🔜🔜🔜🔜🔜🔜🔜🔜✔️ “Стремя се моите пациенти да разберат, че хармонията е най-важна. Към това вървим. Фокусът в живота не бива да е само върху храната или само върху външния вид. Трябва заедно, благодарение на правилния режим, да открием баланса, който ще доведе до здравословно хранене и добро самочувствие. Живеем в натоварен и забързан свят и всеки човек има своите проблеми, своите трудности… Важното е споделянето, говоренето, емпатията. Когато държим един демон вътре в себе си, той неминуемо се превръща в комплекс, който, без да усетим, започва да ни пречи в ежедневието. Най-голямата грешка е да се откажем. Нека да застанем лице в лице със страха. Трябва да преборим слабостите си, да преодолеем себе си. За тази цел е необходимо просто да намерим правилния събеседник, с когото да споделим.” Енджи Касабие @angiekassabie Издателство: ✍🏻www.colibri.bg✍🏻🙏🏿🍒🍏🍊🍋🍍 ______________________________________________________

A post shared by Nasko Lazarov PR (@pr.lazarov) on

Д-р Енджи Касабие диетоложка от ливански произход, живееща в България. През 2006 година основава първата компания за здравословно и диетично хранене в България – „And Diet“. Добива страхотна популярност в България и получава доверието както на родни известни личности, така и на световни звезди като Силвестър Сталоун, Джейсън Стейтъм, Жан-Клод Ван Дам, Робърт Де Ниро, Джон Траволта, Арнолд Шварценегер, Ева Лонгория, Бритни Спиърс и аристократски семейства от ОАЕ.