Празниците наближават, а с тях идват и подаръците. Ето как Аркан зарадва почитателите си.

Изпълнителят от каталога на музикалната компания „Fantasy Group Media“ изненадващо направи премиера на първия си Mash up. Аркан реши да зарадва почитателите си с интересен музикален микс от парчета, пречупени през собствената му призма.

Аркан – ексцентричен и различен! 🔝

Posted by ARKAN on Friday, November 1, 2019

Коледният му подарък за меломаните се появи в официалната му Фейсбук страница, а не в YouTube канала на медията, която го продуцира, а ето и обяснението за това действие: „Качваме този проект в страниците ни в социалните мрежи, а не в YouTube, защото за нас е важно нито един автор да не бъде ощетяван, но и в същото време не искаме да ви лишим от това изпълнение! Забавлявайте се!“ – написаха администраторите.

Освен майсторското изпълнение на Аркан, впечатление прави и оригиналното видео. Отбелязваме, че доста от артист-изпълнителите в България залагат на ниско качествени видеоклипове към техните Mash up проекти.

ARKAN – Mash up / 2019

Един интересен MASH UP, поднесен от Аркан. 🎧🎙🔥‼ Скъпи фенове, тъй като парчетата в машъпа не са с уредени авторски права, качваме този проект в страниците ни в социалните мрежи, а не в YouTube, защото за нас е важно нито един автор да не бъде ощетяван, но и в същото време не искаме да ви лишим от това изпълнение! 🙂 Забавлявайте се! 🔝🔊С любезното съдействие на Fantasy Group Media!TRACKLIST:1. Rauf & Faik – Детство2. Reynmen – Ela3. Mero – Olabilir4. Преслава – Пиян5. Аркан – Африканка

Posted by ARKAN on Friday, December 20, 2019