„Казабланка“ определено бе дългоочакван проект от поп-фолк меломаните и най-вече от почитателите на Ева-Марти, Алеко Филипов – Мънки и „Fantasy Band“.

По-наблюдателните са запознати, че въпросните звезди от каталога на музикалния лейбъл „Фентъзи Груп Медия“ имат изключителен усет за хитово звучене и винаги се стараят да го представят по най-оригиналният начин.

Премиера / Мънки, Ева-Марти и Група “Фантазия” – #Casablanca

В тази връзка, интересът към „Казабланка“ не стихва дори за кратко. Само за 22 часа от премиерата си, парчето е регистрирало над 60 хиляди показвания и заело почетно място в „Набиращи популярност“ в сайта за видеосподеляне Ютуб.

В екзотичната лента към видеото, гласовитата Ева-Марти показва изключително интересни визии, а за най-запалените си почитатели, тя ги е заснела в атрактивна фотосесия.

Светът е голям и премиерата на #Casablanca дебне отвсякъде..#evamarty #fantasy #group #media #fgm #fgmrecords #singer #beautiful #voice #moeto #momche #moetomomche

Posted by Eva – Marty on Tuesday, May 28, 2019

Звездата на „FGM“ публикува кадри от въпросната фотосесия в официалната си Фейсбук страница, както и в Инстаграм, където феновете й проявяват изключителен интерес и не спират да я ласкаят, като й правят комплименти.

#CASABLANCA – очаквайте премиерата на парчето до края на месец Май! ❤️#FantasyBand #NewSong #NewVideo #NewProject #FGM #FGMRecords #FantasyGroupMedia #singer #EvaMarty #music #artist #photo

Posted by Eva – Marty on Monday, May 20, 2019

За визиите си в „Казабланка“, певицата работи с талантливите Ива Атанасова (стилист), Цецо Андреев (грим) и Момчил Спасов (коси).

Повече реализирани кадри можете да видите в официалните профили на Ева-Марти в социалните мрежи.