Ави Бенеди отново напомни за себе си в социалните мрежи

Известната българска поговорка „Мълчанието е злато“ съвсем не се нрави на музикалния продуцент и изпълнител Ави Бенеди. Той не пести думи и често изказва мнението си по различни теми и въпроси в официалната си страница във Фейсбук.

Какво обаче жегна този път Ави Бенеди? 

Роденият в Израел, но влюбен в България, за пореден път напомни за себе си в социалните мрежи с гневен пост. В публикацията си Ави разказва за работата си с безизвестна PR агенция, на която се доверил за популяризирането му в социалните мрежи чрез купуване на харесвания и последователи.

Според Бенеди въпросната PR агенция обаче започнала да поръчва злобни коментари под личните публикации в страницата му във Фейсбук, а това действие било провокирано от друга публикация на продуцента – вайръл видеоклип на нереализирана чалга певица, която със „сценичното си поведение“, а и не само, оставила Ави без думи.

Скрийншот от въпросната публикация на Ави, която според него е провокирала споменатата по-горе PR агенция да спре да купува лайкове на изпълнителя и да започне да поръчва грозни коментари под публикациите му.

Споделяме острата реакция на Ави Бенеди без редакторска намеса:

„Винаги казвам това, което искам да кажа, независимо дали на отсрещната страна ще и хареса моето мнение или пък не. Ако съм провокирал някакви чувства в някого, заради коментарите си, това не е мой проблем. Аз казвам истината а от истината боли. Да, коментирах едни изпълнители, които според моя музикантски слух нямат талант. Дори и в студийните си версии имат вокални грешки, въпреки обработките с аутотюн и куп плъгини. В отговор на коментара си, единият изпълнителите ми казах, че цяла живот е по дискотеките , но нито ме е виждал там, нито е чувал мои песни.
Е….. Аз сега искам да кажа в този ред на мисли, че истинските и талантливи музиканти не пеят по кръчмите. Те правят концерти, частни партита и работят в големите студия. А кръчмите са сцена за ниско бюджетна продукция, където таланта не е от значение , но все пак е достатъчно да се види дали имаш талант или не. И да аз съм работил с компанията на тези хора, като през тях съм купувал лайкове и харесвания. Купувал съм ги защото в България пазара така работи. И причината да работя с тях е защото ми предложиха най – евтината оферта. А зън евреин и бизнеса е в кравата ми. Така, че всичко е било просто бизнес. И мога да си го призная, защото имам смелостта да казвам истината. Да купувал съм лайкове и не пея по кръчмите. И не защото немога, просто моето време минава в истинска работа по големи студия с истински музиканти!
И сега вече знам, кой поръчва лошите коментари … За съжаление нищо няма да постигнете. Тоя вече е подло и няма нищо общо с реалността.
Да Венелине … Ти и твоята компания сте фалшиви, като вокалните ви възможности.“

Снимки: Официална Фейсбук страница на Ави Бенеди

Публикацията на Ави Бенеди предизвика вълна от коментари и реакции в социалните мрежи, където по всичко личи, че се заформя страшен скандал. Част от последователи му го поздравяват за смелостта за думите, а останалите са на мнение, че това е само една гледна точка.

Редакционният екип на Green-News.bg си запазва правото да даде право на отговор на замесените в скандала имена!