С нови кадри в социалната мрежа любимецът на младите – AX DAIN разкри, че предстои появата на нова песен. “Седмица, 10 дни, две седмици…? До новата песен остават точно….?”, написа загадъчно AX DAIN в официалната си страница във Facebook, но не разкри конкретни срокове за появата на проекта.

„ЩАСТЛИВ СЪМ“ е най-новият проект на набралия популярност изпълнител, който се радва на рекорден брой гледания в Youtube.

22 годишния певец чието истинско име е Алекс е от гр.Севлииво,от малък е запален по музиката и с днешната дата той е продуцент, композитор, текстописец на музиката която прави.Има десетки хитови песни зад гърба си, които имат милиони гледания в интерне. !Част от които са дуетни парчета с международно участие: AX Dain ft. Shanaya – I Love You, AX Dain – Wake Me Up, Baby (Събуди ме) ft. Penny Brice и др.Други две парчета заемат сериозно място в плейлистата на Ax Dain и това е емблематичното име от близкото ни минало Магапаса с което дава заявка че се връща след дълго отсъствие отново на музикалната сцена.Преди броени дни приключиха снимките по видеото на най-новия сингъл „Щастлив съм“.За видеореализацията изпълнителят изцяло се довери на професионалистите от Stars Studio в лицето на оператора Матей Мандаджиев, Благой Вълчев и други. Във видеото участват популярни глас от радио и телевизионния ефир актьорът Илия Георгиев, както рекламния дизайнер,красивата и талантлива Калина Щерн, която с лекота влезе в ролята на лирическата героиня и се предсави повече от блестящо.

Илия Георгиев пък споделя: „Приех поканата да участвам в този клип защото мисля че освен като азвучаващ актьор, успях да облека гласа си и с визия която добре стои в реклами, филми и си казах, а защо не и в музикални клипове. От първо слушане песента ми хареса, текста и съдържанието ме докосна от раз и от части разпознах себе си в песента. Всеки мъж е преживял любовна драма с жената до себеси. И аз съм един от тях. И не се срамувам да си го призная. Показваме фалшиво щастие,щастие в кавички („ЩАСТЛИВ СЪМ“). А нали знаете, че пълно щастие няма. Аз съм човек, който подкрепя младите и талантливи артисти. Пожелавам на Ax Dain едно незабравимо лято и успешна кариера, защото знам че той може.“

Близки на Ax Dain разкриха, че звездната премиера на клипа се очаква да излезе в навечерието на неговия рожден ден на 22 юли, като подарък към феновете си. Веднага след това ще си подари една екзотична почивка в съседна Турция. Бъдещите му планове са дуетна песен с много хитов изпълнител, чието име пази в тайна.