Преди дни Светлана отбеляза паметно рождения си ден.

Красавицата отпразнува шумно 31-я си рожден ден в компанията на едни от най-известните личности в България. Първоначално партито на Светлето се проведе в изискан ресторант, а след това компанията се пренесе в един от най-известните столични клубове, от който Гущерова споделяше истории в Инстаграм профила си.

Азис пък се превърна в изненадата на вечерта, като през цялото време бе на ВИП сепарето на рожденичката и отправяше лични поздрави към нея и съпругът й – Християн Гущеров.

Развълнувана, бъдеща майка написа следното в социалните мрежи: „Измина още една година, но моята най-щастлива, най-светла и най-обичана година! Година, в която любовта и щастието влязоха в живота ми. В която понесох изобилието на сбъднатите мечти – до мен върви мъжът, който безкрайно обичам, двамата създадохме здраво и щастливо семейство, а само след няколко месеца ще станем трима! За всичко това точно днес благодаря на родителите ми, че ме има на този свят, на съпруга ми, че е до мен и ме обича, на приятелите ми, че са зад гърба ми и на Съдбата за безценните и подаръци и скъпите ми хора!“

Светлана не пропусна да сподели и всички пожелания, които е получила от приятели и почитатели, а мъжът до нея публикува нейна снимка в профила си, като написа: „Честит рожден ден на единствената ми любов!“

Green-News.bg Ви припомня, че Светлана и съпругът й Християн Гущеров, с който си казаха заветното „да“ това лято, на пищно сватбено тържество, очакват първото си дете през март 2019-а. То ще бъде момиченце и двамата вече са избрали на коя дата да се роди.