Звездата ще действа по музикалните си проекти по лично усмотрение

Кралят на фолка отприщи вълна от коментари и реакции с новата си публикация в интернет пространството, а причината да избухне толкова сериозно и да се ядоса на почитателите си е, че не обича да му дават наставления.

В дългия си пост, Азис споделя, че ще следва собствения си усет по отношение на външен вид или музикални проекти.

Споделяме с Вас цялото съобщение на изпълнителя без редакторска намеса:

„Време ли е за музика, не е ли време?!

Не знам… Объркан съм! Получавам съобщения: „Направи като тази твоя песен“, „Направи като онази твоя песен“, „Обръсни се“, „Подстрижи се!“…

Защо бе, хора? Защо вие ще определяте каква музика да правя?! Защо вие ще казвате каква брада и каква коса да носа? Нито съм ви гадже, нито съпруг, нито баща!

И аз искам Мадона да направи песен като „La isla bonita“, но тя никога не повтори, а продължи напред.

Аз никога не си позволих да й напиша каква музика да прави или пък, че розовата й коса не ми харесва. Това е неин избор и аз се подчинявам на таланта и харизмата й!

Ще правя музика, която АЗ харесвам! Ще изглеждам както АЗ преценя да изглеждам! Нито сте спечелили конкурс за красота, нито сте написали по-успешни песни от моите!Оставете ме да творя на воля! Аз решавам! Никой не може да каже на художник какви цветове да използва в картините си.

Обичам хората,които слушат музиката ми и уважават творчеството ми! Благодаря ви!“

Част от звездите, които го подкрепиха под публикацията му са експертът по комуникации Ива Екимова, колежката на певеца от бранша – Преслава, гримьорката на звездите Джули Ангелова, както и гръцката звезда Кириакос Георгиу.

Снимки: Инстаграм