Инес Петрова е името на хубавицата, която „колекционира“ корони от конкурси. 

Синеоката красавица най-вероятно вече не помни коя корона от кой конкурс е, тъй като явяването й на модни конкурси рязко се покачва с всяка изминала година.

Носителката на титлите „Мис Северозападна България 2015“ и Топ модел на „X Model Group“ – Инес Петрова от Берковица публикува фото, на което много родни моделки ще завидят. На него миньончето позира с малка част от колекцията си от корони, които са спечелени, както от родни, така и от международни конкурси за красота.

„Когато си имаш всичко, за което си мечтал, ти остава само да си пожелаеш здраве за теб и твоето семейство!!!“ – написа хубавицата под снимката.

Само преди два месеца, манекенката извоюва второто място на световния конкурс „Фотомодел на Вселената 2018“, като България се класира в челната тройка на конкурса в конкуренцията с модели от над 50 държави.

Преди броени дни пък гордостта на България се завърна от гореща Малайзия, където се проведе „Miss Tourism International“. Именно там Инес представя България за 5-ти пореден път на световен конкурс, което е сбъдната мечта за нея.

„Искам да изкажа огромна благодарност към организацията на Miss Tourism International за всичко, което направиха за нас – за търпението, за грижите и за незабравимото изживяване. Макар и уморително до припадък, завинаги това ще остане за мен, един от най-хубавите моменти в живота ми, никога няма да забравя как се почувствах на една от най-големите сцени за красота в света. Да представя България за 5-ти пореден път на световен конкурс е не само сбъдната мечта, но и страшно голяма отговорност. Късметлийка съм, че живота ми предоставя такава възможност и наистина не мога да скрия гордостта си от случилото се.“ – заявява красавицата.