Криско и Галин делят една и съща сцена.

Коя ще грабне титлата ”Мис София 2018” ще разберем през месец Май

През месеца на абитуриентите, завършващи те имат своята парти зона за забавления до ранни зори на сточичната ул.Гурко 16. 
Празничния парти маратон е изцяло готов и ръководството на реномирания „Biad premium club“ с гордост повдига завесата, за да имформира своите почитатели.

Лъскави лимузини „LimosBG“, ВИП партита, бляскави конкурси за красота за избор на най-красива софиянка,
разтърсващи бутикови концерти на Криско на 24 май и Галин са само една малка част от гъделите, които клуба с история ще предложи в най-натоварения месец от към партита и шумни абитуриенти.

От своя страна пък популярния диджей Jivko Mix, който всеки петък и събота се чувства както и дома си в Biad premium club ще подгрее с патентования конкурс “Най добрата танцуваща гимнастичка”.

Победителката ще си тръгне с ваучери от азиатската верига „Viсtoria SPA“, бутилка френско шампанско „Moet“ и комплимент обиколка с 12 метрова Хамър лимузина от „LimosBG“. 
За всички гости на „Biad premium club“ DJ Jivko Mix и машината за звезди и хитове Планета тв през месец май ще дарява CD с най-актуалните хитове за лято 2018,миксирани специално за Biad premium.

Новият собственик на клуба Димитър Иванов ще посрещне топ изпълнители от слънчева Гърция, Македония, Сърбия, Турция и Румъния. 
Музикалната програма е в пълния си блясък и подписани договори с водещи продуцентски компании до края на 2018.