Бикини-фитнес шампионът Биляна Йотовска успя да си спечели бурни аплодисменти на модния подиум на мащабното събитие „Sofia Fashion Week“.

Вчера се състоя откриването на най-грандиозното модно събитие в България, а именно „Sofia Fashion Week“, а хотел „Маринела“ бе превърнат в страната на чудесата. Именно така многобройните гости на събитието изцяло успяха да се потопят в пленителната атмосфера на събитието.

Едно дефиле обаче не успя да остане незабелязано от нито един от присъстващите – дефилето на модната марка „Biliana Yotovska label“. Това е лимитираният бранд на прогресиращата бизнес дама Биляна Йотовска.

Снимки: Иван Йорданов

Красавицата успя да обере овациите по-време на дефилето, като представи на гостите коктейл от тенденции за пролет/лято 2019. С огромно вълнение, Биляна представи и най-новата си колекция „23 cherries“, която е придружена с уникален дизайн, безупречна визия и максимален комфорт – доказателство за това са усмивките на моделките, които разхождаха новите предложения на изваяната дизайнерка.

Посланието на дадената колекция, представена от редица бикини-фитнес модели, бе „Тренирайте и се чувствайте удобно в кожата си.“

Гостите на софийската седмица на модата определено останаха очаровани от модните предложения на Биляна и поради този факт, хубавицата получи куп аплодисменти и красиви букети от свежи цветя, видя Green-News.bg.