Вчера профилите на Силвестър Матеев-Силвър в социалните мрежи не бяха активни за определен период от време.

Причината за този блокаж е рождения ден на изпълнителя. Звездата на „Fantasy Group Media“ получи толкова много съобщения, харесвания и коментари, че профилите му буквално „прегряли“, научи „Грийн-Нюз“ от близки до изпълнителя.

Ето какво написа самият той:

“Искам да изкажа своите сърдечни благодарности на всички Вас, които отделихте време, за да ме поздравите за моят рожден ден. Направихте денят ми наистина специален. Честитките продължават да заливат социалните мрежи от 2 дни. Тъй, като в момента съм извън страната, моят екип се грижи да запази и да отговори на всяко едно ваше съобщение. Уверявам Ви, всеки ред достига до мен. Щастлив съм! И причината отново сте вие. Обичам Ви! И Благодаря!”

Освен с многобройните честитки и пожелания, Силвър бе зарадван и със специална торта във формата на барабани. На нея е изобразен и отличителният знак на фирмата, която музикантът ръководи, а именно „FGM“.

Скъп за него приятел, който организира и парти по случай празникът на Маниака, пък му поднесе диня, върху която е издълбано неговото име.

Видео визитка с музикалната му история пък беше друга изненада за рожденика, както по-рано Green-news писа.

Ева-Марти направи специален подарък на Силвър. Вижте го тук!