Photo: Freepik Company

Среща с диабетната хирургия отблизо – безплатни консултации от турски специалист на 11.10.2019г.(петък)

Голяма част от вас със сигурност са чували за турския хирург проф.д-р Халил Алъш. А за тези, които не са – ще имате възможност да се запознаете с него и труда му за пръв път тук, на безплатна лична среща в София. Поради големия интерес към водещия в своята сфера турски специалист, той ще гостува в България, за да запознае хората отблизо със себе си и своята основна дейност. Входът е отворен за всеки, който иска да се наслади на няколко интересни и полезни часа.

Кой е проф.д-р Халил Алъш?

Проф. д-р Халил Алъш е ръководител на отделение “Хирургия” към университетска болница MEDICALPARK FLORYA, Истанбул и е сред водещите специалисти по диабетна хирургия в света. Той се занимава по-конкретно с бариатричната хирургия или още наречена метаболитна заради връзката ѝ с метаболизма.

За много хора тези термини са чужди, но накратко методът, който проф. д-р Халил Алъш използва, е свързан с драстична загуба на тегло в случаите, в които това е необходимо, което от своя страна води до излекуване на диабет от II-ри тип, тъй като наднорменото тегло е един от основните рискови фактори за развитието му.

Метаболитната хирургия е подходяща за пациенти на възраст от 18 до 70 години.

Ако това ви звучи привлекателно, проявявате интерес към методиката или просто желаете да чуете повече за професора и неговите трудове от самия него, то ви каним на събитието, което ще се проведе абсолютно безплатно на 11 октомври в офиса на MEDICALPARK в София.

Нещо повече, много пациенти с проблеми във вече изброените области ще получат възможност за безплатна индивидуална консултация на база предоставени медицински документации и изследвания.

Стълбичката на успеха

Няма титла, която се постига лесно, а усърдната работа на проф. д-р Халил Алъш е доказателство за това, че няма невъзможни неща.

В своя професионален път той преминава през редица стръмни стъпала, за да се изкачи там, където е днес.

В годините е практикувал като част от екипа на редица прочути болници в Турция, а и по целия свят. През 2010 г. той получава титлата доцент, а през 2016 г. е хабилитиран като професор. След като получава сертификата за специализация, работи и се обучава в чужбина – ендоскопия, бариатрична хирургия, лапароскопия и роботизирана хирургия. От 2003 г. се занимава основно с всички видове лапароскопска хирургия (особено хирургия на бариатрична и стомашно-чревна система), диагностично – терапевтични ендоскопски интервенции (гастроскопия, колоноскопия, ERCP, ендоскопска УСГ). Част от годините труд са побрани в над 70 публикации в турски и международни издания.

Освен всичко това, той е член и на редица национални и наднационални организации, които са доказателство за важността на неговата работа и приноса му към тези сфера на медицината. Сред тях са Турската хирургическа асоциация, Асоциацията по травматология и спешна хирургия, Националната асоциация по ендоскопско-лапароскопска хирургия, Дружеството на американските стомашно-чревни ендоскопски хирурзи (SAGES), Европейската асоциация за ендоскопска хирургия (EAES) и редица други.

Трудно бихме намерили правилните думи да го опишем в няколко кратки изречения, но за да разберете повече – заповядайте на 11 октомври 2019 г. на ул. „Цар Самуил“ 1, партерен етаж, № 4 , където се намира българският офис на MEDICALPARK.

Ако желаете да си запишете час за безплатна индивидуална консултация, то позвънете на този телефон: 0888688805. Ще се радваме да ви бъдем полезни!