Премиерът Бойко Борисов разговаря с американския актьор Силвестър Сталоун в Министерския съвет. Това става ясно от видео, публикувано в социалната мрежа „Фейсбук“.

Сталоун е в България за нова филмова продукция в кино център Бояна.

„Обещахте ми да говорите на английски“, обърна се Сталоун към премиера. Борисов размени няколко думи с него, на което актьорът отвърна „Страхотно“.

Борисов разказа на Сталоун за строежите в България – метрото, паркове. „Искам да ти благодаря за добрите думи в България, които споделяш в интернет, се обърна Борисов към Сталоун.

От своя страна Сталоун разказа на премиера за бъдещия си филм. Дори показа няколко кадри на телефона си.

Той се оплака единствено от студената ни зима. „Така е, но пък правим световни първенства по ски, имаме страхотни зимни курорти – Банско, Пампорово“, отговори Борисов.

Известният актьор пристигна миналата седмица в София, за да презаснеме някои от сцените за най-новата си лента: „Рамбо V: Последна кръв“. Актьорът, който е продуцент и сценарист на филма, дойде в България в края на септември миналата година и остана повече от месец, но сега е недоволен от някои кадри и ще ги заснеме повторно, пишат от blitz.bg. Той ще отседне в един от най-големите столични хотели и ще работи само във филмовия център в “Бояна”. Очаква се да остане дълго у нас за новите снимки.

Снимки: Бойко Борисов/Фейсбук