Магдалена Бадер пусна онлайн магазина си за дрехи, в който ексклузивно се продава новосъздадената й марка – by Magi Bader.

Както първо Green-News.bg Ви оповести, дългокраката Плеймейтка се захвана с ново начинание за нея и го реализира напълно успешно. Хубавицата вече може да се похвали с модния си бранд, който носи името й.

„Искам да благодаря на семейството ми, което беше неотлъчно до мен и ме подкрепяше! Благодаря, че ме изтърпяхте! Благодаря на всички, които повярваха в мен!“ – написа синеоката красавица с ливанска фамилия.

Официалният сайт към интернет бутика на секс-бомбата е вече факт, а в него откриваме първата колекция на „Мис Плеймейт 2016“, която е повече от зашеметяваща и интригуваща.

„Добре дошли в моя свят!“ – с тези думи миската представи онлайн бутика си.

От близки до Маги Бадер, екипът ни успя да научи, че поръчките на представените дрехи в сайта, скоростно започнали да се увеличават още днес, когато сайта бе тепърва бе представен.

И така освен с личния си живот и неустоимото си горещото тяло, Бадер ще става все по-популярна в модните среди с новосъздадения бранд за луксозни дрехи.

Фотограф на сесията е Костадин Кръстев-Коко. Зад кулисите стоят още звездният екип Вили Иванова – гримьор и Ивайло Колев – коафьор.

Green-News.bg пожелава на Маги много успешни проекти и доволни клиенти!