Чалга дивата отмени абсолютно всичките си участия заради плъзналата по света епидемия

Поп-фолк звездата се стресна от коронавируса и реши да прекрати всичките си музикални изяви, които вече бе поела като професионален ангажимент.

Изпълнителката на „Пиян“ сподели публикация в своите официални профили в социалните мрежи, която успя да разочарова голяма част от почитателите й, но пък други подкрепят действията й.

„Скъпи приятели, бих искала да ви информирам, че отменям всичките си публични изяви за неопределен период от време. Причината за това мое решение е разпространението на така нареченият корона вирус, който вече е и в България. Това е лично мое виждане и не искам да ангажирам никой с него, както и не призовавам някой да ме последва!“ – пише уплашената певица.

Американски вирусолог съветва как да се предпазим от коронавируса

„На фона на така създалата се ситуация в страната, при която отлагат театрални постановки, затварят кина, спортни събития се провеждат без публика и се обмисля забрана на всички мероприятия на закрито, смятам за крайно безотговорно от моя страна да продължавам да обикалям дискотеките и клубовете в цялата страна, като по този начин излагам на опасност себе си, близките ми и всички колеги и фенове, с които се срещам ежедневно. Надявам се в най-скоро време да има решение на проблема и всички да може да се върнем към обичайните си занимания. Обичам ви бъдете здрави!“ – завършва съобщението си Преслава.

Междувренно Джена също се притесни за здравето си и отмени голям концерт в Майнц, Германия, който трябваше да се проведе на 14.03 и бе дълго чакан от феновете й.

Константин пък е поредната звезда, която обмисля да прекрати изявите си, под публикацията на Преслава той е коментирал с: „Май и аз така ще направя…“