Дара Екимова успя да разплаче меломаните с новата си чувствена балада

Младата и напориста изпълнителка направи премиера на новото си парче. То носи заглавието „За теб“ и към момента се радва на изключително много положителни коментари, както и показвания в официалния Ютуб канал на Дара.

Този сингъл е изключително специален за младата дама, тъй като е посветен на покойния й баща Димитър Екимов. Чрез него изпълнителката засвидетелства любовта си към своя родител. „Толкова плаках, когато чух музиката и текста… песента буквално излиза от душата!“ – споделя майката на Дара – Ива Екимова.

Дара Екимова не само успя да разплача майка си, но и феновете си, които са категорични, че „За теб“ е най-добрата песен, която са чували от доста време насам. „Настръхвам! Браво Дара! Баща ти те гледа и страшно много се гордее с теб!“, „Страхотна песен, пълна с емоция! Невероятен глас имате, браво!“, „Прекрасна и разкошна Дара, лекуваш душата ми с истинска музика!“ – са само част от коментарите под видеото.

В музикалната лента са включени и мили семейни кадри на Дара с баща й. „Научих за съществуването на кадрите, които присъстват в клипа, съвсем наскоро и изключително много се развълнувах.“ – признава певицата.

„Тази песен е най-истинската, която съм писала досега. Тя е абсолютната илюстрация на сърцето ми. Кара ме да настръхвам, да намирам смисъл да се боря. Кара ме да се смея и да плача едновременно. Песен, написана за 20 минути. Но песен, която ще слушам вечно. Това е музиката със смисъл! Това е изкуството. Това съм аз. Носталгична, смела, понякога тъжна, искрена и обичана.“ – написа изпълнителката в социалните мрежи.


„Написах тази песен със сълзи в очите си, но със спокойствие в душата си, защото той ме пази. Записах тази песен с треперещ глас, но с много любов. С много истина. Посвещавам тази песен на човека, който си тръгна, но винаги ще ме чака някъде. Посвещавам тази песен на хората, които са загубили някого, но усещат закрилата и подкрепата му. Посвещавам тази песен на хората, които имат нужда от любов и разбиране. Посвещавам тази песен на хората с разбити сърца. На хората, които ЧУВСТВАТ. Посвещавам тази песен на теб!“ – гласи още публикацията й.