Райна Княгиня, Баташкото клане и Шипченската битка – са само част от значимите събития свързани с България и възпети в „Българи-юнаци“

Дени Калинов и топ изпълнителката от каталога на музикална компания „Пайнер“ Анелия успяха да изненадат много приятно меломаните с новата им обща песен, която носи въздействащото заглавие „Българи-юнаци“.

Не само заглавието, а и песента е изключително въздействаща, тъй като чрез текста си разказва за само малка част от българската история, с която всеки един Българин неминуемо се гордее.

„Настръхнах като я чух, евала за песента!“, „Музиката, аранжиментът, текстът и включването на Анелия са топ.“, „Клипа е много хубав! Независимо дали си в Стара Планина, Родопите, Пирин, Рила, Витоша и т. н. – има много красиви планини с уникални гледки. Дано има още подобни клипове. Браво!“, „Удивителна песен, моите поздравления!“ – гласят част от коментарите под клипа.

Видеоклипът, заснет и режисиран от Людмил Иларионов-Люси и Георги Марков, вече е факт в официалния канал на „Пайнер“ в портала за видео-споделяне, а вечерта зрителите на „Планета“ ТВ и Planeta4K могат да гледат „Българи-юнаци“ от 19:00 часа.

За музиката се е погрижил Васил Стойчев – SB Entertainment, а за стойностния текст – Георги Бонев.