Cоциалната бизнес мрежа Digital4Network изкачва Digital4 на следващото ниво

Осмото издание на годишната конференция за онлайн маркетинг и търговия Digital4Plovdiv се проведе на 12 и 13 октомври в Конгресния център на Международен панаир Пловдив. Събитието, което традиционно представя последните тенденции в областта на онлайн маркетинга и търговията, се превърна в истинска платформа за знание и иновации. Конференцията представи повече от 60 лектори, които споделиха своите знания и опит с близо 600-те посетители, които оприличиха събитието като най-голямото и значимо в своя бранш. Участниците имаха възможността да научат иновативните практики в дигиталния сектор, като разгледаха актуални теми и интересни кейстъдита.

Официалното откриване на Digital4Plovdiv беше направено от създателя на мащабната мрежа от инициативи Digital4 и техен организатор – Любомир Атанасов. След като приветства гостите в осмото издание на събитието, Атанасов обяви две важни новини, които изкачват Digital4 на следващото събитийно ниво.

Първата новина е свързана с въвеждането на Рremium Аccess Сards, която е без аналог в страната. Тя дава на своя притежател ексклузивен годишен достъп до всички събития, обединени под бранда Digital4, но това не е всичко. Картата предоставя допълнителна отстъпка при покупка на втори билет, достъп до селектирана b2b мрежа, до оригинално съдържание в информационните канали на Digital4, както и до различни инициативи – уебинари, мастъркласове и други формати, носещи допълнителна добавена стойност на своя картодържател. Премиум картата ще бъде разработена и във формат, подходящ за компании, които искат да развиват своя бизнес чрез нетуоркинг по време на събития.

Втората новина е свързана с развитието на първата бизнес събитийна мрежа в България – Digitaл4Network. Мрежата има за цел да събере всички участници от събитията Digital4 на едно място, без значение в кой град се намират те. Участниците ще имат целогодишен достъп до новата бизнес социална бизнес мрежа, където ще могат да споделят информация, качват обяви, реклами и съдържание. Платформата ще има много опции като в основата е заложено B2B Matchmaking-а сред компаниите, обединени от една обща тема или интерес. Приложението ще предоставя уникални възможности за свързване на компаниите, като улеснява правенето на бизнес между тях и се очаква в началото на 2024 г. да бъде неговото официално представяне.

Непосредствено след края на първия ден на конференцията, се проведе официалната церемония по награждаване на победителите в конкурсa Digital Stars. Бяха отличени 7 млади дигитални специалисти в 7 категории на дигиталния маркетинг. Освен специалната статуетка и приза „Дигитална звезда на България 2023“, най-ценното, което те получиха беше признание за своите умения и оценка на положения труд. Кои са новите дигитални звезди вижте: https://digitalstars.bg