Вижте кой е дизайнерът, който направи уникалния тоалет

От няколко месеца насам стана ясно, че рапърката Диона вече твърдо атакува най-актуалната музикална сцена в България, а именно тази на поп-фолка. Преди ден се появи първият й самостоятелен чалга сингъл, който е озаглавен „Къде си“ и е продуциран от лейбъла „Apha Music“, основан от колегата й Галин.

Парчето е по музика на певицата и Деян Асенов, които записват авторство съответно за текста и аранжимента. Режисьор и сценарист на видеоклипа е Виктор Антонов, а оператор – Радослав Гочев.

Първото самостоятелно поп-фолк парче на Диона определено успя да се хареса на меломаните и към момента е на първа позиция в „Набиращи популярност“ в Ютуб, но освен песента, се открои и една от роклите, с които е облечена певицата в клипа.

В част от кадрите, Диона демонстрира стил и сексапил със забележете – ръчно изработена рокля, която е направена от 1 200 златисти огледала. Името на дизайнера на въпросния тоалет е Фатих Осман.

Дизайнерът, който има собствена иновативна модна марка споделя, че за да направи тази рокля са му били нужни 150 часа. Фатих не пропусна да благодари на Диона за това, че му се е доверила и е избрала той да се погрижи за визиите й в новия й проект.

Ето какво споделя и самият ексцентричен дизайнер специално за онлайн таблоида Green-News.bg:

„Роклята е индивидуален дизайн, създаден специално за клипа на Диона. Идеята е обща на целия екип, както на певицата, така и на стилиста й – Кристиян Пижов. Изработката й бе повече от предизвикателство, тъй като времето ме притискаше изключително много…“ – споделя Фатих.

„150 часа ръчен труд в рамките на 4 дни бяха нужни за довършването на въпросната рокля.“ – добавя още дизайнерът от Кърджали, който в края на 2019 година бе оценен като един от най-успешните и талантливи дизайнери у нас на церемонията по връчването на вторите годишни модни награди на „Code Fashion TV“.