Година по-късно след жестоката катастрофа, Дивна организира благотворителен концерт с цел събиране на средства за Кристин. Моделката и семейството й имат нужда от финансова помощ, за да може тя да продължи лечението си в Турция.

Mария Илиева, Любо Киров, D2, Папи Ханс, Тита, Михаела Филева, V:rgo x TRF, БНР, Deep Zone Project, Young BB Young, Искрата, Веси Бонева и Светлин Къслев, Прея, DJ Marten Roberto, The Center са част от имената, които застават зад инициативата на младата певица Дивна – „Всичко или Нищо“.

Съзвездието от звезди ще пеят в първия благотворителен концерт, организиран от Дивна, на 12 юни в „Интер Експо Център“, а събраните средства ще отидат при Кристин Илиева.

Присъединете се в енергийно шоу, което ще разтърси основите на българската музикална сцена! Билети в мрежата на Ивентим и онлайн на: www.eventim.bg

Междувременно с този концерт, Дивна се надява да стартира успешно и фондация „Всичко или нищо“, която ще се стреми да обединява български известни лица и носители на мнение в мащабни кампании за подкрепа на благотворителни каузи. Всички събрани средства от продажбата на билети ще бъдат използвани за благотворителни цели.

Припомняме, че преди повече от година двете приятелки Дивна и Кристин катастрофираха, като манекенката беше тежко ранена. Певицата управляваше автомобила. Месеци по-късно Илиева успя да проходи, но има нужда от допълнително лечение.