DJ Дамян стартира втори сезон на онлайн партитата

0
559

Задава се втора вълна на онлай партитата, които нашумяха по време на карантината през пролетта.

Тогава DJ Дамян въведе тази мода, за да може хората отново да се забавляват, напук на кризата и при всички правила и мерки за сигурност.
От няколко дни нощните заведенията са с хлопнати кепенци, а хората в този бизнес останаха без препитание. „Още първите дни след като се появи заповедта за затварянето на нощните заведения, при мен стана страшно. Получих хиляди съобщения от почитатели, които ме молят да възобновя онлайн партита, които станаха голям хит при първата епидемична вълна”, разказва Дамян.
Още тази вечер той и колегата му Яворчо ще веселят онлайн всички, които не сикат да скучаят в петък вечер. „Дамян прави незабравими партита. По време на първата карантина почти всяка вечер прекарвах с него в нета и се забавлявах от сърце. Сипвах си алкохол, танцувах си и дори пращах съобщения за поздрави. Даже вечер се обличах все едно ще излизам, правех си прическа. По никакъв начин не ми липсваше дискотеката”, пише един от верните почитатели на партита на Дамян.
„Интересът е много голям. Оказва се, че и българите от чужбина очакват това парти да се върне. Радвам се, че по някакъв начин внасям настроение на хората в къщите. Интересеът към мен след първата порция онлайн партита е гласоломен. Лятото имах почти всеки ден участия, защото хората видяха на какво съм способен и че умея да забавлявам”, споделя още той.