Пловдивската Плеймейтка Джулиана Гани и приятелят й – Илиян Найденов, отново сътвориха истински фурор в социалните мрежи.

С поредица от горещи снимки, сексапилната красавица и мускулестият мачо зарадваха почитателите си в социалните мрежи. Въпросните фотоси определено успяха да нажежат страстите в Инстаграм и Фейсбук, където звездите имат завиден брой последователи.

Силиконката и културистът съвсем очаквано могат да бъдат засечени на българския купонджийски курор Слънчев бряг, където към момента създават много положителни спомени за себе си и се „пържат“ под жаркото слънце.

От снимките стана ясно, че Джулката е прикрила част от горещата си плът с цял бански на световноизвестна марка и заедно с Илиян удобно се излежават на меките шезлонги.

Междувременно последователи им ахнаха и част от тях напълно благородно им завиждат за ТОП формата, в която се намират Гани и Найденов. От близки до тях научихме, че изваяните им тела не се дължат само на упоритите тренировки във фитнеса, влюбените гълъбчета много внимават и държат на това какво поглъщат.

За перфектно поддържаните си тела, Илиян Найденов обещава да разкрие съвсем скоро своята тайна.