Безспорно Джулката и Илиян Найденов са една от най-актуалните коментирани двойки в България. Двамата с нетърпение очакват своя първи наследник, но това не им пречи да изпълняват ангажиментите си, а и да си намират нови такива.

ПЪРВО В GREEN-NEWS.BG! Джулиана Гани е бременна

Красавицата и мускулестият мачо направиха нещо съвсем неочаквано за феновете си. С цел да забавляват публиката и да внесат добро настроение във всеки един от нас, Джулиана и Илиян създадоха песен, чрез която осмиват риалити звездата Ричард Великов и уж оригиналната му хранителна добавка за отслабване, която се оказа смъртоносна – „Липовон“.

Песента „орГинален липовон“, както е озаглавена, е дуетна, а в нея специално участие вземат музикантите от „Vivo Montana“, които внасят нотка балкански ритми. От Green-News.bg научихме, че в песента, Джулката и Илиян залагат на закачлив сюжет като текстът е изключително хумористичен.

„С много смях и много добро настроение ви съобщаваме, че съвсем скоро ще излезе дебютното ни музикално парче – ОРГИНАЛЕН ЛИПОВОН! Сигурни сме, че текста и клипа ще ви накарат да се спукате от смях, а ритъма ще кънти в главите ви дълго след като чуете песента! Благодарение на победителите от „България търси талант“ – VIVO MONTANA, нашия дебют придоби повече от професионално звучене!“ – написаха в социалните мрежи плеймейтката и нейният годеник.

Именно с въпросния сингъл, Илиян Найденов дебютира в музикалните дебри, а Джулката просто го добавя към репертоара си.