„Ние предлагаме изцяло натурален продукт, който няма добавени захар и сол, вследствие на чиято консумация се задържа вода в организма и се повишават кръвното налягане и кръвната захар. Също така продуктът ни е изцяло здравословен, защото не съдържа консерванти и стабилизатори, които удължават срока на годност. Ние не разчитаме на това! Ние избираме здравето, защото то няма цена!“ – споделя Илиян Найденов.

Засега продуктите от серията „BY DJULIANA & NAYDENOV” могат да се закупят във „Фитнес център Найденов“ или със заявка на страниците на Илиян и Джулка във Фейсбук.

„Предстои масова дистрибуция в цялата страна. Първите магазини, в които ще се продават продуктите ще са в София, Пловдив и Варна. Всички подробности за новите обекти ще бъдат обявени и в страницата ни, която е в процес на разработка и до няколко дни ще е готова“, допълва Найденов.

 

Предстои съвсем скоро на пазара да се появи и Детоксикиращ чай за пречистване на тялото, отслабване и повишаване на имунитета. Уникалната комбинация на билките, съдържащи се в Detox Tea, ще допринесе за нормализиране на хормоналния баланс, пречистване на стомаха и червата, повишаване на либидото, отслабване и повишаване на имунната система.