Красавицата и гаджето й явно имат за цял да обиколят целия свят, тъй като през месец-два са на екзотични пътешествия.

Над снимките „Мис Плеймейт“ е написала: „Поне веднъж годишно, пътувайте някъде, където не сте били никога!“

Моделката и нейният любим от няколко дни се подвизават на остров Бали и типично в техен стил не спират да правят своите фенове и последователи свидетели на ежедневието си.

Джулиана и Илиян са отседнали в луксозния комплекс „Bali Relaxing Resort & Spa“, който е оборудван с луксозни придобивки и предлага куп забавления за гостите си.

„В този живот завиждам само на един човек и това е Илиян Найденов. Всеки ден се чудя как му провървя с такава жена…“ – написа Джулката под една от снимките си.

Силиконката и фитнес инструкторът са се отдали на заслужена почивка, но и не съвсем. На екзотичният остров двамата влюбени все пак намират време, за да промотират своите продукти за здраве и красота, които вече успяха да подлудят родният хайлайф.

Пред Грийн-Нюз, хубавицата сподели, че двамата с Илиян не спират да обикалят различни и красиви забележителности и дори са си наели специален фотограф, който обикаля с тях и запечатва едни от най-красивите мигове на звездната двойка.

„След хилядите ангажименти, мога да кажа, че си почиваме на макс! Въпреки, че отново рекламирам много и различни продукти и марки дори на края на света..“ – споделя Джули.