Екзотичната красавица Джулиана Гани и приятелят й – Илиян Найденов, очакват през 2020 година да обявят откриването на луксозен спортен център в столицата, тази новина разкриха самите те пред екипа на Green-News.bg

В момента бъдещите родители разработват проект за нов луксозен фитнес в София. За повечето от последователите на двойката вече е ясно, че мускулестият мачо Илиян Найденов отдавна е в дебрите на тази сфера и разполага с един фитнес център в Монтана. Той обещава обаче новата им зала да бъде огромна и много гъзарска.

Специалното в бъдещия фитнес на двойката е че ще има екстри, каквито няма в нито една зала в България. Залата ще бъде пригодена за трениране на почти всички видове спортове на закрито и ще е оборудвана с първокласни фитнес уреди.

За интериорния и функционален дизайн на фитнес залата, Джулиана и Илиян са се доверили на топ дизайнер, който работи с едни от най-луксозните хотели по черноморието.

„Тази нова и ексклузивна верига фитнеси смятаме да развием във всички големи градове, като вече имаме и изграден екип от професионални треньори в различни спортове. Ще се занимаваме и с деца, нуждаещи се от рехабилитация, а екип от специалисти ще изготвят специални хранителни програми за лечение на редица заболявания.“ – споделя звездната двойка пред Green-News.bg