Емилия и Денис Теофиков представиха „Тръгвай си“ – новият дует на изпълнителите.

Звездите на музикална компания „Пайнер“ изненадващо обявиха, че видеото към новото им дуетно парче ще бъде ексклузивно представено днес по телевизия „Планета“, както и в YouTube канала на медията, където в момента „чупи“ брояча на гледанията.

Звездният дует не изчакаха дълго след премиерата на „Акула“ и побързаха да промотират продължението на мини-филмчето. Всъщност „Тръгвай си“ е кулминацията на драматичната екшън история, която успешно бе реализирана и добре изиграна от Денис Теофиков, Емилия, Башар Рахал и още куп известни лица.

Башар Рахал с главна роля в поп-фолк клип и куп култови реплики

„Този път няма да благодаря на всички, които участваха и дадоха всичко за този различен и интересен проект, а само ще кажа: КЪСМЕТ на всички!“ – написа Емилия във Фейсбук.

Формулата на Емилия и Денис определено се хареса и развълнува меломаните, които не спират да ги ласкаят с комплименти и поздравления в интернет пространството.

„Идва лятото….. забавлявайте се, танцувайте, влюбвайте се, смейте се и се обичайте лудооооооооо!“ – допълни певицата.

„Тръгвай си“ е по музика и аранжимент на Diamond Beat Production. Текстът е написан от Анастасия Мавродиева и Diamond Beat Production.

Режисьор и сценарист на видеоклипа е Виктор Антонов, а оператор – Радослав Гочев.